Terug

Volg Vandaag Inside

'De Koning nieuwe hoofdtrainer van VVV'

'De Koning nieuwe hoofdtrainer van VVV'

14 dec 2019, 22:09

Hans de Koning wordt de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo. Dat verklapte interim-trainer Jay Driessen vlak voor het thuisduel met PEC Zwolle. De 59-jarige De Koning was eerder hoofdtrainer van onder meer FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

"Hans de Koning wordt hier hoofdtrainer en ik stap weer terug in mijn oude rol", versprak Driessen zich voor de camera van FOX Sports. Vervolgens probeerde de Limburger zijn uitspraak nog enigszins te nuanceren. "Ik zou onder hem kunnen werken, maar er is met meerdere kandidaten gesproken."

VVV is op zoek naar een hoofdtrainer na het ontslag van Robert Maaskant vorige maand. Driessen was eerder dit seizoen assistent van Maurice Steijn bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij beschikt niet over het vereiste trainersdiploma om in de eredivisie als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Driessen zat zonder werk na het ontslag van Steijn, onder wie hij eerder ook al bij VVV werkte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.