Terug

Volg Vandaag Inside

'De kans is groot dat we geen spits aantrekken voor komend seizoen'

'De kans is groot dat we geen spits aantrekken voor komend seizoen'

7 juli 2021, 11:43

Manchester City kan niet voldoen aan de prijzen die worden gevraagd voor spitsen, zo heeft trainer Pep Guardiola laten optekenen. City heeft afscheid genomen van spits Sergio Agüero, die zijn loopbaan vervolgt bij FC Barcelona. Naar verluidt had de club interesse in Harry Kane van Tottenham Hotspur en Erling Haaland van Borussia Dortmund. Die moeten elk echter meer dan 100 miljoen euro opbrengen.

'Tegen die prijzen kunnen wij geen spitsen kopen. Het is onmogelijk, we kunnen ons dat niet permitteren', zei Guardiola tegen de Catalaanse zender TV3. 'Alle clubs hebben het financieel zwaar en wij zijn geen uitzondering.'

Guardiola hintte er al op dat er geen nieuwe spits wordt aangetrokken. 'We hebben Gabriel Jesus en Ferran Torres, die geweldig hebben gepresteerd. En we hebben jonge spelers in onze opleiding. De kans is groter dat we geen spits aantrekken voor komend seizoen.'

City werd afgelopen seizoen met overmacht kampioen in de Premier League. In de finale van de Champions League bleek Chelsea met 1-0 te sterk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.