Terug

Volg Vandaag Inside

'De kans dat Lewis Hamilton ermee stopt, is fifty-fifty'

'De kans dat Lewis Hamilton ermee stopt, is fifty-fifty'

13 jan 2022, 17:30

Lewis Hamilton heeft sinds het verliezen van de Formule 1-titel in 2021 nog niets van zich laten horen. Voormalig F1-kampioen Alain Prost verwacht dat de kans 50/50 is dat de Brit aankomend seizoen nog doorgaat.

'Hij heeft zowel redenen om te stoppen, maar ook om door te gaan. Hij heeft een mentale tik gekregen, maar het zou echt triest zijn als hij er komend seizoen niet meer bij is,' vertelt de Franse racelegende aan Le Journal du Dimanche.

Toch blijft Prost wel positief over een eventuele terugkeer van Hamilton. 'Omdat er een achtste titel voor het grijpen ligt. En met de nieuwe technische reglementen, doen er wellicht drie teams en vijf of zes coureurs om de wereldtitel mee. Dat is voor Hamilton ook uitdagend.'

Zondag 20 maart staat de eerste race van het nieuwe F1-seizoen op de planning in Bahrein. De GP van Zandvoort vindt plaats op 4 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.