Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong tegen De Jong in Camp Nou

De Jong tegen De Jong in Camp Nou

6 okt 2019, 22:18

Het komt zondagavond op het veld van Camp Nou tussen een duel tussen Frenkie de Jong en Luuk de Jong. De twee Nederlandse internationals staan om 21.00 uur aan de aftrap van de Spaanse competitiewedstrijd tussen FC Barcelona en Sevilla. Middenvelder Frenkie de Jong verhuisde afgelopen zomer van Ajax naar Barcelona, spits Luuk de Jong ging van PSV naar Sevilla.

De twee 'De Jongen' (geen familie van elkaar) zijn ook bij hun nieuwe clubs verzekerd van een basisplaats. Frenkie de Jong kwam in La Liga al een keer tot scoren, Luuk de Jong wacht nog altijd op zijn eerste competitietreffer. Toch krijgt hij nog steeds het vertrouwen van trainer Julen Lopetegui. In de Europese wedstrijd donderdag tegen Apoel Nicosia (1-0) ontbrak De Jong in de selectie van Sevilla.

Bij Barcelona is Sergio Busquets naar de bank verwezen. Trainer Ernesto Valverde geeft de voorkeur aan Arturo Vidal. Ook topaankoop Antoine Griezmann start op de bank.

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'
1:32
Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.