Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: hadden het eerder af moeten maken

De Jong: hadden het eerder af moeten maken

26 jan 2019, 23:11

EINDHOVEN (ANP) - Bijna ging het zaterdag weer mis bij PSV. Zes dagen na de verrassende 2-2 tegen FC Emmen wist de koploper in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen de overwinning wel over de streep te trekken: 2-1. ,,We hadden de 3-0 en 4-0 moeten maken. Door die 'lullige' goal tegen, was het duel bij rust nog niet beslist'', zei aanvoerder Luuk de Jong.

Zonder de geblesseerd uitgevallen Hirving Lozano had PSV het na rust moeilijk. De Eindhovenaren creëerden nauwelijks kansen. De Jong: ,,Op een gegeven moment hadden we het een beetje moeilijk. De tweede helft kwamen we er lastig doorheen en konden we de ruimtes niet vinden. Dat moet beter bij ons. Dan zie je ook dat Groningen meer geloof heeft.''

De Jong slaagde er niet in zijn honderdste doelpunt voor PSV te maken. ,,Ik hoor en zie die statistiek ook voorbij komen. Volgende week dan maar.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.