Terug

Volg Vandaag Inside

De Bevers volgend jaar met kerstshow weer in Rotterdam Ahoy

2 okt 2023, 11:36

De Bevers keren volgend jaar weer terug met een speciale kerstshow in, zo maakte Johan Derksen zaterdag bekend tijdens het concert van John de Bever en Kees Stevens in Ahoy.

"Ik heb heel goed nieuws, althans voor de mensen die van smakeloze liedjes houden, want op 14 en 15 december volgend jaar houden de Bevers een grote kerstshow. Helaas ben ik verhinderd, maar de kerstshow gaat door!", aldus Johan als kerstman.

De show heet De Bevers Vieren Kerst in Ahoy en de kaartverkoop voor de optredens begint aanstaande donderdag. Bezoekers kunnen een mix van "de grootste kerstklassiekers, het levenslied en duetten" verwachten. Wie er samen met John en Kees gaan optreden als gastartiest, wordt later bekendgemaakt.

Zie bovenaan deze pagina het volledige fragment, waarin Johan Derksen de show steelt als kerstman bij het concert van De Bevers in Ahoy!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.