Terug

Volg Vandaag Inside

'Dat Ajax Dest niet ziet staan en een speler uit Denemarken haalt, vind ik onbegrijpelijk’

'Dat Ajax Dest niet ziet staan en een speler uit Denemarken haalt, vind ik onbegrijpelijk’

22 aug 2023, 20:04

Mike Verweij begrijpt niet dat Ajax deze transferperiode geen poging heeft gewaagd voor Sergiño Dest, dat zegt de Ajax-watcher van De Telegraaf in Kick-off de podcast. De Amsterdammers kozen voor Anton Gaaei uit Denemarken, terwijl Maurice Steijn wenst om Nederlands als voertaal te gebruiken binnen zijn elftal.

Volgens Verweij heeft Sven Mislintat weinig met de wensen van Steijn gedaan: “Een jongen als Dest, geboren in Almere, nota bene door Ajax opgeleid en bij Ajax groot geworden. Dat je hem niet ziet staan en een speler uit Denemarken haalt, dat vind ik onbegrijpelijk."

Verweij is ook van mening dat Ajax niet adequaat genoeg gehandeld heeft voor Noa Lang: “Als je daar op tijd bij was geweest, had je hem bij Ajax kunnen hebben. Als je proactief was geweest, had je Lang en Dest bij Ajax kunnen hebben en dan had je Nederlanders gehad."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.