Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera deelt op Instagram mooie woorden over einde Veronica Inside

Danny Vera deelt op Instagram mooie woorden over einde Veronica Inside

20 dec 2021, 19:21

Vanavond staat de allerlaatste uitzending van Veronica Inside op het programma. In het nieuwe jaar gaan Johan, Wilfred en René verder met VI Vandaag, wat vanaf maandag 10 januari iedere werkdag vanaf 21:30u te zien zal zijn op SBS6 en KIJK.nl. Ook Danny Vera is er vanavond voor de laatste keer live bij. De zanger heeft op Instagram mooie woorden over Veronica Inside.

Danny schrijft bij een video uit de oude doos: '12 jaar geleden vroeg Johan mij voor dit programma. Na zoveel mooie, gekke, bijzondere dingen meegemaakt te hebben en mijn carrière een flinke boost te hebben gegeven stopt het voor ons vanavond! Dank aan Iedereen waar wij de afgelopen 12 jaar mee hebben mogen werken! ❤️🙌 It was a hell of ride!!!'

De allerlaatste uitzending van Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.