Terug

Volg Vandaag Inside

'Daley Blind héél dichtbij overstap naar La Liga'

'Daley Blind héél dichtbij overstap naar La Liga'

3 juli 2023, 13:44

Daley Blind komt volgend seizoen uit in La Liga. Volgens SPORT is de 33-jarige verdediger heel dichtbij een overstap naar het Spaanse Girona FC.

Blind vertrok deze zomer na vier invalbeurten en één basisplaats transfervrij bij Bayern München en is sindsdien opzoek naar een nieuwe club. De oud-Ajacied wordt al weken in verband gebracht met Girona, maar volgens SPORT gaat de transfer er nu dan echt van komen.

Het Spaanse medium weet te melden dat Blind op dit moment al druk op zoek is naar een geschikte woning in Catalonië. Het wachten is nu op de medische keuring en de officiële bevestiging van de club.

Girona keerde vorig seizoen terug in La Liga en eindigde dit jaar op een knappe tiende plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.