Terug

Volg Vandaag Inside

'Cristiano Ronaldo mag in januari vertrekken bij Manchester United'

'Cristiano Ronaldo mag in januari vertrekken bij Manchester United'

4 okt 2022, 11:05

Cristiano Ronaldo mag in januari vertrekken bij Manchester United, meldt The Telegraph. Erik ten Hag zou daar al groen licht voor hebben gegeven.

Ronaldo wilde eigenlijk afgelopen zomer al vertrekken, maar daar ging Ten Hag destijds nog voor liggen. Bovendien kwamen er amper concrete aanbiedingen binnen voor de Portugese superster.

Onder Ten Hag komt Ronaldo nauwelijks in de plannen voor bij Manchester United. In de Premier League mocht de 37-jarige aanvaller pas één keer aan de aftrap verschijnen. Ook afgelopen weekend, toen United met 6-3 verloor van Manchester City, zat Ronaldo op de bank en kreeg hij geen speelminuten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.