Terug

Volg Vandaag Inside

Coronazondaars Rangers FC zes wedstrijden geschorst

Coronazondaars Rangers FC zes wedstrijden geschorst

30 mrt 2021, 19:32

Vijf spelers van Rangers FC, die vorige maand de coronaregels hadden overtreden door naar een feestje te gaan, hebben een schorsing gekregen van zes wedstrijden. Twee daarvan zijn voorwaardelijk. Dat heeft de Schotse voetbalbond (SFA) bekendgemaakt.

Middenvelder Bongani Zungu en de verdedigers Nathan Patterson en Calvin Bassey hadden op de website van de club excuses aangeboden voor hun gedrag. De drie voetballers waren, samen met de huurlingen Dapo Mebude en Brian Kinnear, gedwongen tot thuisisolatie nadat lokale media hadden ontdekt dat ze een door de politie afgebroken feestje hadden bezocht.

De spelers hebben ook een boete gekregen van de club, die zelf de SFA en de Schotse regering over het incident had ingelicht. Eerder deze maand verzekerde Rangers FC zich van de eerste landstitel in de Schotse Premier League sinds 2011.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.