Terug

Volg Vandaag Inside

Clubloze Ronaldo krijgt alsnog twee duels schorsing van Engelse bond

Clubloze Ronaldo krijgt alsnog twee duels schorsing van Engelse bond

23 nov 2022, 15:06

Cristiano Ronaldo is door de Engelse voetbalbond FA voor twee wedstrijden geschorst omdat hij eind vorig seizoen een telefoon uit de handen van een Everton-fan had geslagen. Ook krijgt de voormalig speler van Manchester United, dat dinsdag het vertrek van Ronaldo bekendmaakte, een boete van omgerekend zo’n 58.000 euro voor dit wangedrag.

Het is nog niet bekend waar Ronaldo na het WK gaat voetballen. De 37-jarige Portugees zit na zijn voortijdige vertrek uit Manchester zonder club. Hij moest vertrekken bij United vanwege een kritisch televisie-interview.

De tuchtcommissie van de FA had Ronaldo in september officieel aangeklaagd voor "ongepast en/of gewelddadig gedrag". Ronaldo sloeg op 9 april na de verloren competitiewedstrijd tegen Everton een telefoon uit de handen van een supporter die hem filmde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.