Terug

Volg Vandaag Inside

'Club uit Saoedi-Arabië wil Van Bommel én Overmars binnenhalen'

'Club uit Saoedi-Arabië wil Van Bommel én Overmars binnenhalen'

8 sep 2023, 20:47

Al-Shabab uit Saudi-Arabië wil Mark van Bommel en Marc Overmars naar het Midden-Oosten halen en denkt hierbij aan een zogeheten 'package deal', bevestigen bronnen aan De Telegraaf.

Al-Shabab ontsloeg afgelopen week Marcel Keizer en is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Royal Antwerp-trainer Van Bommel is daarbij in beeld, maar de club is ook gecharmeerd van technisch directeur Marc Overmars en wil de twee volgens de krant als een package deal naar het Midden-Oosten halen.

Van Bommel en Overmars hebben grote successen geboekt in België. Zo werd Royal Antwerp onder leiding van Van Bommel afgelopen seizoen kampioen en werd de Belgische beker gewonnen, nét als de nationale Supercup. Van Bommel verlengde onlangs zijn contract tot en met 2025 in België, maar dat schrikt Al-Shabab vooralsnog niet af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.