Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge raakt verder achterop

Club Brugge raakt verder achterop

20 jan 2019, 17:37

BRUGGE (ANP) - In de Belgische competitie is Club Brugge verder achterop geraakt. De landskampioen liep in de eerste competitiewedstrijd in 2019 tegen een pijnlijke nederlaag aan. De ploeg van trainer Ivan Leko ging op eigen veld met 0-1 onderuit tegen subtopper Charleroi. Gabriele Angella maakte na ruim een kwartier het doelpunt.

Bij Brugge hadden Stefano Denswil en aanvoerder Ruud Vormer een basisplaats. De nummer twee van de ranglijst zag de achterstand op koploper Racing Genk oplopen tot tien punten. De lijstaanvoerder won vrijdag met 3-2 bij Sint-Truiden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.