Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge en Slavia Praag naar groepsfase CL

Club Brugge en Slavia Praag naar groepsfase CL

29 aug 2019, 01:03

Club Brugge heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De Belgische ploeg won in de de play-offs tegen LASK Linz ook de tweede wedstrijd. Op eigen veld zegevierde het team van coach Philippe Clement met 2-1. Vorige week won Club Brugge in Oostenrijk met 1-0.

Hans Vanaken opende namens de thuisclub de score in de zeventigste minuut. Vier minuten later maakte João Klauss uit een strafschop gelijk. Daardoor werd het nog even spannend in Brugge, maar in de voorlaatste minuut besliste de Nigeriaanse invaller Dennis het tweeluik.

Aanvoerder Ruud Vormer speelde in het Belgische team de gehele wedstrijd. LASK Linz beëindigde het duel met tien man na de tweede gele kaart voor Gernot Trauner in de 81e minuut.

Ook Slavia Praag stelde een ticket voor de groepsfase van de Champions League veilig. De Tsjechische ploeg, met Mick van Buren op de bank, versloeg voor eigen publiek CFR 1907 Cluj met 1-0. In Roemenië won Slavia Praag vorige week eveneens met 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.