Terug

Volg Vandaag Inside

 'Clasie zou een goede aanwinst zijn voor Ajax'

'Clasie zou een goede aanwinst zijn voor Ajax'

13 nov 2023, 16:29

Valentijn Driessen en Mike Verweij zien in Jordy Clasie een goede aanwinst voor Ajax, vertellen zij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

Valentijn vindt Clasie een veel betere speler dan Branco van den Boomen en ziet in hem dan ook een speler die Ajax goed zou kunnen gebruiken. “Zoals Clasie zondag ook weer speelde. Dat is wel een speler die Ajax mist op het middenveld en die ook wel Nederlands elftal waardig is, vandaar dat Koeman hem ook heeft gebeld voor Oranje.” Echter ziet Valentijn het niet zo snel gebeuren dat Clasie naar Ajax vertrekt, omdat hij net heeft bijgetekend bij AZ.

Verweij sluit zich bij Valentijn aan. “Je weet natuurlijk niet wat er in die contracten is opgenomen, maar volgens mij sluit AZ zulke clausules niet af, dus dan is hij natuurlijk volkomen onhaalbaar voor Ajax.”

Clasie verliet vier jaar geleden Southampton voor AZ en is begin dit seizoen tot een mondeling akkoord gekomen om zijn contract tot medio 2025 te verlengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.