Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen: geen last van onrust bij Valencia

Cillessen: geen last van onrust bij Valencia

1 okt 2019, 19:38

Jasper Cillessen heeft geen last van de bestuurlijke onrust bij Valencia. "Ik zat bij Ajax tijdens de strijd tussen Cruijff en Van Gaal", vertelde de 30-jarige doelman na de laatste training van zijn huidige Spaanse team voor de wedstrijd tegen zijn oude club uit Amsterdam. "Toen zei trainer Frank de Boer ook dat we ons moesten focussen op onze wedstrijden. Je moet het op het veld laten zien."

Cillessen zag de afgelopen maand trainer Marcelino, algemeen directeur Mateu Alemany en sportief directeur Pablo Longoria vertrekken bij Valencia. Zij waren in conflict gekomen met Peter Lim, de steenrijke eigenaar van de club uit Singapore. De meeste spelers van Valencia kozen de kant van de populaire Marcelino.

De ploeg ook slecht aan het nieuwe seizoen. Maar inmiddels heeft Valencia de uitwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League gewonnen. De kampioen van 2002 en 2004 vierde afgelopen zaterdag nog een uitzege op Athletic Club uit Bilbao (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.