Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea-fans genieten van héérlijke assist Ziyech op training: 'Ziyech brengt nu al magie!'

Chelsea-fans genieten van héérlijke assist Ziyech op training: 'Ziyech brengt nu al magie!'

21 juli 2020, 23:00

'Hakim the Dream' heeft niet lang nodig gehad om zijn klasse te laten zien. De nieuwe aanwinst lijkt mee te trainen met de reserves van Chelsea en weet deze nu al blindelings te vinden. De technisch begaafde spelverder geeft een karakteristieke assist, waarna Spanjaard Pedro de bal lekker tegen de touwen ramt. Fans genieten op Twitter met volle teugen! Bekijk de video en de reacties hieronder.

Tekst gaat door onder de tweets.

De mannen van Veronica Inside noemden Ziyech met afstand de beste speler van de Eredivisie. Johan denkt dan ook dat Ziyech klaar is voor Chelsea en zelfs gaat schitteren in Engeland. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.