Terug

Volg Vandaag Inside

Castillo: 'Ik hoop dat Ajax mij koopt'

Castillo: 'Ik hoop dat Ajax mij koopt'

11 okt 2019, 18:25

Drie jaar geleden verliet Juan Familia-Castillo Ajax voor een avontuur bij Chelsea, inmiddels is de linksback weer terug op het oude nest. De negentienjarige verdediger verlengde afgelopen zomer zijn aflopende contract in Londen met drie jaar en keerde vervolgens op huurbasis terug bij de Amsterdammers, die bovendien een optie tot koop hebben bedongen. Maar eigenlijk zou hij helemaal niet naar Amsterdam gaan. Juventus leek de nieuwe bestemming van de Chelsea-huurling te worden, zo geeft hij toe in een interview met Voetbal International.

'Ik zou eigenlijk naar Juventus gaan, dat was de nummer één. Door bepaalde redenen en transfers is dat niet doorgegaan. Nu is het aan mij om door te gaan', vertelt de 19-jarige vleugelverdediger.

Castillo, die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt, hoopt dat hij bij Ajax mag blijven. 'Ajax heeft mij gehuurd met een optie tot koop. Als ik het dit seizoen goed doe, hoop ik dat Ajax mij koopt en dat ik meer minuten krijg in de Eredivisie.'

Castillo weet niet of hij dicht tegen het elftal van Erik ten Hag aanzit. 'Dat durf ik niet te zeggen. Ik weet niet wat er in het hoofd van de trainer omgaat, maar ik heb wel de stijgende lijn te pakken. Ik ben geduldig.' Castillo hoopt in ieder geval richting het einde van het seizoen meer kansen bij de hoofdmacht te hebben gekregen: 'Uiteindelijk wil je gekocht worden, want dat zou betekenen dat je het goed hebt gedaan. Natuurlijk sta ik ook open voor Chelsea, maar op dit moment zijn de plannen zoals ze zijn.'

__VIDEO - 'Nederland heeft het meeste talent van Europa' __

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.