Terug

Volg Vandaag Inside

Carrièreswitch voor clubloze Vurnon Anita

Carrièreswitch voor clubloze Vurnon Anita

20 aug 2021, 09:04

Vurnon Anita gaat een nieuwe uitdaging aan. Dat laat de 32-jarige middenvelder weten via een bericht op zijn Instagram-account. Deze zomer koos hij ervoor om zijn contract bij RKC Waalwijk niet te verlengen, en sindsdien zit de drievoudig international van Oranje zonder club.

Via sociale media geeft Anita aan dat zijn eerste single vandaag, 20 augustus, wordt gelanceerd. Het nummer heet Fidem, is geproduceerd door Idaly, en is vanaf nu op alle streamingdiensten te beluisteren.

Anita begon zijn professionele voetbalcarrière bij Ajax. Na 109 wedstrijden in het eerste elftal maakte hij in 2012 een transfer naar Newcastle United. Daarna stond de middenvelder nog onder contract bij achtereenvolgens Leeds United, Willem II, CSK Sofia en tot voor kort RKC Waalwijk. In 2010 speelde hij tussendoor ook nog drie interlands voor Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.