Terug

Volg Vandaag Inside

'Calvin Bassey niet met Ajax mee op trainingskamp naar Duitsland'

'Calvin Bassey niet met Ajax mee op trainingskamp naar Duitsland'

24 juli 2023, 14:30

Calvin Bassey reist maandagmiddag niet mee met Ajax naar Duitsland, waar de club van maandag tot en met zaterdag een trainingskamp belegt. Dat meldt De Telegraaf.

Bassey krijgt van de clubleiding van Ajax de kans om met Fulham in gesprek te gaan en mag een transfer afronden. Zaterdag bereikten Ajax en de Premier League-club al overeenstemming over de transfersom van 21 miljoen euro voor Bassey.

Ajax nam Bassey vorig jaar voor 23 miljoen euro over van Rangers. Van Maurice Steijn heeft de verdediger te horen gekregen dat hij beter kan vertrekken uit Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.