Terug

Volg Vandaag Inside

Bulgaarse politie pakt racistische fans op

Bulgaarse politie pakt racistische fans op

16 okt 2019, 13:18

De Bulgaarse politie heeft zes voetbalfans gearresteerd. Zij zouden deel hebben uitgemaakt van een groep die zich maandag misdroeg tijdens een thuisduel met Engeland in de EK-kwalificatie.

Bulgaarse fans maakten apengeluiden als donkere Engelse spelers aan de bal waren en lieten herhaaldelijk racistische spreekkoren horen. Enkele supporters brachten de Hitlergroet. Het duel werd tweemaal stilgelegd. De Bulgaarse politie verwacht op korte termijn meerdere arrestaties te verrichten.

De UEFA opende maandag al een tuchtprocedure tegen de Bulgaarse voetbalbond. Engeland won het uitduel met 6-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.