Terug

Volg Vandaag Inside

Buffon (44) weet van geen ophouden en verlengt contract met twee seizoenen

Buffon (44) weet van geen ophouden en verlengt contract met twee seizoenen

28 feb 2022, 11:40

Gianluigi Buffon weet van geen ophouden en stelt zijn voetbalpensioen nog even uit. De inmiddels 44-jarige doelman heeft zijn contract bij Parma met twee seizoenen verlengd. 

Buffon keerde vorige zomer terug bij Parma, waarbij hij in de jaren 90 zijn imposante carrière begon. Parma degradeerde uit de Serie A, maar de gelouterde doelman voelde zich echter niet te groot om in de Serie B te gaan spelen. De Italiaan, die met zijn land in 2006 de wereldtitel veroverde, is op zijn oude dag een vaste waarde bij Parma en draagt ook de aanvoerdersband.

Buffon kan zich een leven zonder voetbal nog niet voorstellen, en verlengt zijn contract bij Parma. De sluitpost tekent voor twee seizoenen bij, en is dus nog minimaal tot zijn 46e te bewonderen op de Italiaanse velden. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.