Terug

Volg Vandaag Inside

PSV na late zege bij Midtjylland naar play-offs Champions League

PSV na late zege bij Midtjylland naar play-offs Champions League

10 aug 2021, 21:55

PSV heeft zich geplaatst voor de play-offs van de Champions League. In de derde en voorlaatste voorronde schakelden de Eindhovenaren de Deense club FC Midtjylland uit. Na de zege van 3-0 van vorige week in het Philips Stadion, won PSV in Herning ook: 0-1. Invaller Bruma scoorde in blessuretijd.

Benfica of Spartak Moskou is in de play-offs de tegenstander van PSV. Het elftal van trainer Roger Schmidt speelt eerst een uitwedstrijd. PSV plaatst zich bij winst voor de groepsfase van de Champions League, waaraan ook landskampioen Ajax meedoet.

Een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League levert PSV 15,64 miljoen euro op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.