Terug

Volg Vandaag Inside

Broer Ziyech voedt transfergeruchten met bericht op Instagram

Broer Ziyech voedt transfergeruchten met bericht op Instagram

22 aug 2022, 14:03

Abdullah Ziyech heeft de geruchten gevoed dat Hakim Ziyech terugkeert bij Ajax. De broer van Hakim Ziyech plaatst op Instagram een oude foto van de Chelsea-middenvelder in het shirt van Ajax.

Daarmee lijkt hij te reageren op de geruchten die gaan over Hakim Ziyech. De 29-jarige spelmaker wordt door verschillende media in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Ziyech zou in Amsterdam het mogelijke vertrek van Antony moeten opvangen, die op zijn beurt voor een transfer naar Manchester United staat.

Ziyech vertrok twee jaar geleden voor veertig miljoen euro naar Chelsea en heeft in Londen nog een contract tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.