Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey genoemd als vervanger door blessures bij Oranje-spitsen: 'Hij krijgt onterecht veel kritiek'

Brobbey genoemd als vervanger door blessures bij Oranje-spitsen: 'Hij krijgt onterecht veel kritiek'

3 okt 2023, 13:45

In de uitzending van Veronica Offside werd de spitspositie bij het Nederlands elftal uitgebreid besproken, vanwege de aanhoudende blessures bij spitsen Memphis Depay, Cody Gakpo en Wout Weghorst.

Wim Kieft weet wel wie hij in de spits zou opstellen bij Oranje: "Brobbey. Wie heb je nog meer dan? Ik vind dat Brobbey onterecht veel kritiek krijgt. In zijn aannames is hij nog wat onhandig. Bij de goal die hij maakt tegen RKC... Die schiet hij geweldig in, maar die neemt hij eigenlijk ook niet goed mee. Maar ik vind het wel een vrij goede spits hoor, moet ik je zeggen."

Michiel Kramer is het met Wim eens: "Hij heeft toch best wel veel goede kwaliteiten als spits. Hij is sterk, snel en kan uit het niets een doelpunt maken. Hij kan ook zelf iets creëren om een doelpunt te maken. Kun je nagaan als het een beetje gaat lopen bij Ajax," besluit de spits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.