Terug

Volg Vandaag Inside

Breaking! Aad de Mos stopt in 2023 met voorspellen van wedstrijden

Breaking! Aad de Mos stopt in 2023 met voorspellen van wedstrijden

7 nov 2022, 14:25

Aad de Mos staat bekend om zijn legendarische voorspellingen, maar hier lijkt zeer binnenkort een eind aan te komen. Dat maakt de analist bekend in Elfrink & De Mos, een videoitem van het Eindhovens Dagblad.

De Hagenees - op Instagram beter bekend als Aad300 - maakt al langere tijd héérlijke vlogs van zijn voorspellingen. Regelmatig was Aad echter maar voor de helft in beeld of stopte zijn video per ongeluk voordat de voormalig trainer daadwerkelijk een voorspelling had gedaan. Aad nam overal video’s op: in de sportschool, bij de bakker, of op Ibiza, met de legendarische oud-voetballer Ronaldo.

Aan die prachtige tijd lijkt een eind te komen. Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt Aad300 het droevige nieuws: "Ik doe geen voorspelling meer. In 2023 wil ik afscheid nemen van deze voorspellingen. Ik laat dat lekker aan jou (Rik Elfrink) over", aldus het vlog-icoon.

Het is nog niet duidelijk of Aad300 ook stopt met voorspellingen op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.