Terug

Volg Vandaag Inside

 'Brands wil Ten Hag als Everton-trainer na vertrek Silva'

'Brands wil Ten Hag als Everton-trainer na vertrek Silva'

6 dec 2019, 17:48

Marcel Brands wil Erik ten Hag als opvolger van de deze week vertrokken Marco Silva als trainer bij Everton, zo meldt The Times. Brands zou hoog in willen zitten om de trainer van Ajax naar Liverpool te halen.

Everton is druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe coach en Brands zou Ten Hag willen benaderen. Ten Hag werd recentelijk ook al in verband gebracht met andere buitenlandse clubs, zoals Bayern München. Volgens The Times is Ten Hag niet de enige kandidaat, want Mauricio Pochettino zou ook in de belangstelling van Everton staan.

Wordt vervolgd..

René geniet van interview Ten Hag: 'Mag van mij een uur duren!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.