Terug

Volg Vandaag Inside

Geëmotioneerde Brama: 'Club hing aan een zijden draadje'

Geëmotioneerde Brama: 'Club hing aan een zijden draadje'

22 apr 2019, 18:46

FC Twente speelde maandag tegen Jong AZ (0-0) niet best, maar dat maakte Wout Brama niet zoveel uit. ,,Kampioen worden was onze missie. Die missie is nu geslaagd. Mooier kun je het niet krijgen'', zei de aanvoerder van de Enschedeërs die na een jaar afwezigheid terugkeren in de eredivisie.

De degradatie van vorig seizoen had grote (financiële) gevolgen voor Twente. Brama: ,,Als je dit in augustus had gezegd, had ik je voor gek verklaard. We hadden toen de selectie nog helemaal niet op orde. Ook vandaag voetbalden we niet best, het is een beetje een repeterend verhaal. Maar we hebben de competitie gewonnen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.