Terug

Volg Vandaag Inside

Boze studenten gooien dildo's tegen gebouw DUO vanwege verhoging rente op studieschuld

Boze studenten gooien dildo's tegen gebouw DUO vanwege verhoging rente op studieschuld

22 okt 2023, 21:19

Boze studenten hebben vanmiddag in Groningen dildo's tegen het gebouw van DUO gegooid. Ze voelen zich genaaid door de organisatie die pas geleden de rente op de studieleningen fors verhoogde. "Met deze actie naaien we DUO terug," zeggen ze tegen regionale media.

De bekogeling met de dildo's werd georganiseerd door de lokale jongerenorganisatie van de Socialistische Partij, ROOD Groningen. De jongeren voelen zich "genaaid" en vinden deze actie daarom "toepasselijk." Omdat er zuignappen aan de dildo's zaten, bleven sommige exemplaren aan de ruiten hangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.