Terug

Volg Vandaag Inside

Bouy voor derde keer aan de slag bij PEC

Bouy voor derde keer aan de slag bij PEC

24 aug 2018, 12:43

ZWOLLE (ANP) - Ouasim Bouy keert terug bij PEC Zwolle. De club van trainer John van 't Schip huurt de 25-jarige verdediger van Leeds United.

Het is de derde keer dat Bouy voor de Zwollenaren gaat voetballen. Eerder werd hij al tot twee keer toe gehuurd van Juventus. ,,De manier van voetballen past bij mij en ik kijk ernaar uit om het komende seizoen hier weer op het veld te staan'', zegt Bouy.

Zwolle, dat het nieuwe seizoen begon met twee nederlagen, was al langer op zoek naar defensieve versterkingen. ,,Dat we bij Ouasim zijn uitgekomen is geen toeval. In de periodes dat hij bij ons heeft gespeeld, zijn wij altijd zeer te spreken geweest over zijn verdedigende en opbouwende kwaliteiten'', stelt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.