Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp lovend over Gravenberch maar kent één speler die op zijn achttiende beter was

Boskamp lovend over Gravenberch maar kent één speler die op zijn achttiende beter was

19 mrt 2021, 09:39

Jan Boskamp is groot fan van Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch. De 72-jarige Boskamp sprak zich bij RTL 7 uit over de sterke kwaliteiten van de 18-jarige Gravenberch.

Boskamp analyseerde het spel van Gravenberch en er vielen hem een aantal dingen op. 'Wat hij vooral doet, is dat hij heel goed staat als Ajax de bal heeft, dan staat hij al open. In het begin vroeg hij de bal, maar nu zie je hem open staan en dan ligt er gelijk diepte in zijn spel.'

'Dan zie je dat hij heel langzaam, nou langzaam.. Dat is ontzettend snel voor een jonge gozer! Hij staat open. Bij verdedigende opties zie ik hem regelmatig knijpen', vertelt Boskamp. Op de vraag of Boskamp dit ook op zijn achttiende op het veld kon neerzetten, reageerde hij als volgt: 'Wie? Ik was beter hahaha!'.

Ajax bereikte gisteravond zonder problemen de kwartfinale van de Europa League ten koste van Young Boys. Vanmiddag om 13:00 vindt de loting plaats en weten de Amsterdammers de mogelijke route naar de finale van de Europa League.

Is Gravenberch de Eredivisie ontgroeid? 'Nee, nog lang niet!'
3:38
Is Gravenberch de Eredivisie ontgroeid? 'Nee, nog lang niet!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.