Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp, Krabbendam en Boogerd vanavond te gast bij De Oranjezomer

Boskamp, Krabbendam en Boogerd vanavond te gast bij De Oranjezomer

14 juli 2021, 19:26

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van De Oranjezomer op het programma en niemand minder dan Jan Boskamp schuift aan bij Johan, Wilfred en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van sport, entertainment, politiek en meer. Verder zitten Michael Boogerd en Martijn Krabbendam aan de bar.

En er valt veel te bespreken, want er gebeurde vandaag weer genoeg. Zo werd onder andere bekend dat Lionel Messi een principe-akkoord heeft bereikt met FC Barcelona over een nieuw, vijfjarig contract, waarbij hij akkoord gaat met een salarisverlaging van 50%.

Verder won geletruidager Pogacar de 17e etappe van de Tour de France, werd bekend dat Tadic zijn monstercontract bij Ajax gaat verlengen en meldde Bild dat Donyell Malen een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Borussia Dortmund. Kortom, een bomvolle topshow!

De Oranjezomer is vanavond vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.