Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Ik ben misschien wel supporter van Feyenoord, maar toch vind ik het triest voor Ajax'

1 okt 2023, 17:32

Jan Boskamp heeft met afschuw gekeken naar alle ongeregeldheden in en rondom de Johan Cruijff ArenA tijdens De Klassieker. "Ik word echt misselijk van dat soort toestanden", aldus Jan.

"Wat een puinhoop. Ik ben misschien wel een supporter van Feyenoord, maar toch vind ik het heel erg triest voor Ajax", zegt Jan tegenover Het Belang van Limburg. "Hoe je het ook draait of keert, die club blijft hét uithangbord voor het Nederlands voetbal. Oké, de situatie binnen de club is allesbehalve gezond, maar met dat soort acties helpen ze hun club alleen maar meer naar de klote. Je ziet het natuurlijk niet alleen bij Ajax, ook bij mijn cluppie heb je dat soort mafkezen."

"Zelfs een mooie derby zoals die tussen RWDM en Union wordt ontsierd door een groep debielen die elkaar op een Brussels terras beginnen bekogelen met stoeltjes. En bij Anderlecht gooien ze dan weer met bakstenen naar supportersbussen van Club Brugge. Waarom toch? Ik word echt misselijk van dat soort toestanden", aldus Jan.

In een nieuwe Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, spreekt Jan Boskamp zich uit over Noa Vahle, zijn uithaal naar Wilfred Genee, het niveau van Mats Wieffer bij Oranje en de mysterieuze aanbieding voor Dick Advocaat. Bekijk de aflevering terug in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.