Terug

Volg Vandaag Inside

Borussia Dortmund maakt duidelijk statement: 'Sancho gaat niet naar Manchester United'

Borussia Dortmund maakt duidelijk statement: 'Sancho gaat niet naar Manchester United'

10 aug 2020, 19:34

Het leek lange tijd één van de grote zomertransfers te gaan worden: Jadon Sancho van Dortmund naar Manchester United. De twee clubs werken al de hele zomer aan een deal, maar tot ieders verbazing laat technisch directeur Michael Zorc nu weten dat Sancho volgend seizoen 'gewoon' bij Dortmund speelt.

'We rekenen erop dat Jadon Sancho dit seizoen bij ons blijft, de beslissing is definitief. Ik denk dat daarmee alle vragen beantwoord zijn', was de beleidsbepaler kort maar krachtig. Zorc liet ook even tussen neus en lippen door weten dat het contract van Sancho tussentijds stiekem is verlengd. Waar iedereen dacht dat de Engelsman tot 2022 vastlag bij 'Die Borussen', blijkt dit dus tot 2023 te zijn. Iets wat Dortmund nooit eerder heeft gecommuniceerd.

Volgens de geruchten kon de oud-speler van aartsrivaal Manchester City een megacontract tekenen in Manchester. Club en speler waren naar verluidt dan ook al persoonlijk rond en dus was het wachten op een deal tussen de twee clubs. Die kwam er niet, omdat Dortmund voet bij stuk hield en 120 miljoen euro verlangde voor het 20-jarige talent. Een fors bedrag dat Manchester United in tijden van corona niet in één keer wilde betalen. Dortmund stelde een ultimatum in op vandaag (10 augustus) en lijkt zich hier ook aan te houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.