Terug

Volg Vandaag Inside

'Bonucci stond open voor Ajax, maar vanuit Amsterdam wordt er niets meer van vernomen'

'Bonucci stond open voor Ajax, maar vanuit Amsterdam wordt er niets meer van vernomen'

31 juli 2023, 17:05

Leandro Bonucci is aangedragen bij Ajax en stond open voor een overstap naar Amsterdam. Dat onthult Valentijn Driessen in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

"Ik hoorde dat iemand Bonucci had aangedragen," vertelt Valentijn. "Nou is hij misschien wel op de terugweg in zijn carrière, maar dat is wel iemand die bijvoorbeeld Hato zou kunnen laten groeien." Jij zegt dat Bonucci is aangedragen bij Ajax," vraagt de presentator van de podcast enigszins verbaasd. "Ja, op een strandje in Italië is gevraagd of hij dat eventueel zou zien zitten," weet Valentijn. "Hij zij: waarom niet? Ik wil dolgraag bijven voetballen. Hij gaat nu volgens mij een transfer maken binnen Italië, want hij moet weg bij Juventus. Vanuit Amsterdam wordt er niks meer van vernomen."

"Ik kreeg ook nog door dat Álvaro Barreal van FC Cincinnati is aangedragen bij Ajax," gaat Valentijn verder. "Ik ken hem niet, want ik ben geen scout, maar hij hoort bij de vijf beste spelers van de MLS. Maar ik heb even wat beelden zitten bekijken. Hij is een soort Ziyech, die van links én van rechts kan komen, en hij scoort veel meer dan Ziyech. Daar hoor je ook niks meer van. Hij werd ook via een Nederlandse makelaar aangeboden. Ik zou zeggen: ga er in ieder geval achteraan en ga het gesprek aan, maar ze gaan met helemaal niemand het gesprek aan," besluit Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.