Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure verpest rentree Riedewald bij Crystal Palace

Blessure verpest rentree Riedewald bij Crystal Palace

17 dec 2019, 08:55

Jaïro Riedewald heeft weinig plezier beleefd aan zijn eerste basisplaats bij Crystal Palace in de Premier League in bijna twee jaar tijd. De 23-jarige oud-Ajacied moest zich tijdens de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-1) in de rust laten vervangen. Riedewald kampt met een heupblessure, die hij al een dag voor de wedstrijd had opgelopen.

"Het zag er naar uit dat hij daardoor helemaal niet kon spelen", zei manager Roy Hodgson. "Maar Jaïro kwam goed door de warming-up, hij zei dat hij er klaar voor was en dat hij kon spelen. Maar het duurde slechts tot de rust. We kunnen dus weer iemand toevoegen aan onze groeiende blessurelijst." Riedewald stond op 25 februari vorig jaar voor het laatst in de basis in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.