Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR! Recordaantal van 3000 beveiligingsmensen rond El Clásico

BIZAR! Recordaantal van 3000 beveiligingsmensen rond El Clásico

18 dec 2019, 16:36

Voor de Spaanse voetbalklassieker FC Barcelona-Real Madrid zijn woensdagavond in en om het stadion Camp Nou in Barcelona zeker 3000 veiligheidsmensen aanwezig om de orde te handhaven. Spaanse media schrijven dat dat recordaantal volgens de autoriteiten nodig is om mogelijke protesten van Catalaanse separatisten rond de wedstrijd zonder incidenten te laten verlopen.

De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor afgelopen oktober, maar kon toen niet doorgaan vanwege protesten. De demonstraties worden gehouden uit onvrede tegen de arrestatie van een aantal Catalaanse politici die strijden voor meer onafhankelijkheid voor de Spaanse provincie Catalonië.

De nummers 1 en 2 van La Liga treffen trappen woensdagavond om 20.00 uur af. Beide ploegen delen de koppositie op de ranglijst van de Primera Division met 35 punten.

VIDEO - Toto-voorspelling: 'Barça wint El Clásico'

Toto-voorspelling: 'Barça wint El Clasico'
1:32
Toto-voorspelling: 'Barça wint El Clasico'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.