Terug

Volg Vandaag Inside

Bizar: Kroatische hooligan vuurt granaatwerper af tijdens voetbalwedstrijd

Bizar: Kroatische hooligan vuurt granaatwerper af tijdens voetbalwedstrijd

14 sep 2022, 15:44

In Nederland misdragen hooligans van verschillende voetbalclubs zich de laatste tijd steeds meer, maar in Kroatië doen ze daar nog een schepje bovenop.

In het duel tussen Plitvice en Sokolac (1-4) in de lagere regionen van het Kroatische voetbal heeft een supporter namelijk een granaatwerper afgeschoten. De compleet gestoorde hooligan schoot de granaat recht de lucht en juichte daarna luidkeels. De granaat komt even later aan de andere kant van het veld tot ontploffing. Niemand lijkt gewond te zijn geraakt bij deze bizarre actie.

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.