Terug

Volg Vandaag Inside

Bestuur Mores treedt per direct af: 'Imago van meldpunt wordt aangetast'

Bestuur Mores treedt per direct af: 'Imago van meldpunt wordt aangetast'

22 mrt 2023, 10:18

Het bestuur van meldpunt Mores, voor grensoverschrijdend gedrag in de cultuursector, treedt af. Dat is besloten omdat het het bestuur "zelf onderwerp van gesprek is geworden en daardoor ook het imago van het meldpunt wordt aangetast", zo liet voorzitter Amber de Vente woensdag in een verklaring weten.

De Vente heeft de plek van voormalig voorzitter Janke Dekker overgenomen. Zij kwam recent ook in het nieuws, omdat haar man NOS Sport-presentator Tom Egbers, een van de grote namen is in het Volkskrant-artikel over grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.