Terug

Volg Vandaag Inside

'Besiktas krijgt concurrentie in strijd om Dusan Tadic'

'Besiktas krijgt concurrentie in strijd om Dusan Tadic'

15 juli 2023, 21:39

Dusan Tadic kan zijn carrière vervolgen in Saudi-Arabië. Al Khaleej heeft een contract voor twee jaar klaarliggen voor de voormalig aanvoerder van Ajax. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Ook Besiktas is nog altijd geïnteresseerd in Tadic.

Ajax maakte vrijdag bekend dat de 34-jarige Serviër na vijf seizoenen vertrekt. Tadic had nog een contract voor een jaar, maar op zijn verzoek is de arbeidsovereenkomst per direct ontbonden. Hij was ontevreden over de huidige kwaliteit van de selectie van de Amsterdammers en wilde niet beginnen aan een nieuw project.

De nu transfervrije Tadic werd al eerder in verband gebracht met het Turkse Besiktas. Volgens Romano is dus nu ook Al Khaleej uit Saudi-Arabië geïnteresseerd in Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.