Terug

Volg Vandaag Inside

Berover Özil en Kolasinac bekent schuld

Berover Özil en Kolasinac bekent schuld

3 okt 2019, 17:27

Een van de overvallers van voetballers Mesut Özil en Sead Kolasinac heeft voor de rechter schuld bekend. Het gaat volgens Sky Sports om een 30-jarige man, die voor de rechter toegaf dat hij de Arsenal-spelers wilde beroven van hun horloges. Een andere verdachte (26 jaar) moet vrijdag voor de rechter verschijnen.

Özil en Kolasinac werden eind juli overvallen door gewapende criminelen op scooters. De Bosnisch-Duitse verdediger stormde echter op de overvallers af en joeg ze weg. Özil en Kolasinac misten door het incident het begin van het seizoen bij Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.