Terug

Volg Vandaag Inside

Berlusconi (85) geeft symbolisch jawoord aan 53 jaar jongere vriendin

Berlusconi (85) geeft symbolisch jawoord aan 53 jaar jongere vriendin

21 mrt 2022, 13:20

Silvio Berlusconi (85), de voormalige Italiaanse premier en zijn vriendin Marta Fascina (32) hebben volgens Italiaanse media afgelopen weekend tijdens een 'symbolische' bruiloft hun jawoord aan elkaar gegeven.

Berlusconi en Fascina vierden met familie en vrienden een feestje in een gehuurde villa in de buurt van Milaan. Het was geen serieuze bruiloft, maar meer een viering van de liefde naar elkaar. De twee zijn sinds 2020 samen, nadat Berlusconi zijn vorige vriendin had verlaten. Hij vond haar namelijk destijds qua gedrag te oud voor haar leeftijd (34).

De voorkeur van Berlusconi voor jongere dames is algemeen bekend. De Italiaanse ex-premier werd vorig jaar nog vrijgesproken van het omkopen van een getuige in een rechtszaak rond seks met een minderjarige prostituee in 2013.

Berlusconi was ervan beschuldigd dat hij de pianist Danilo Mariani had omgekocht om te liegen in het proces. Berlusconi werd destijds vervolgd voor het betalen voor seks met de 17-jarige Marokkaanse nachtclubdanseres Karima El Mahroug. Berlusconi, leider van de centrumrechtse partij Forza Italia, werd in de zaak over de seks uiteindelijk vrijgesproken. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.