Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis: 'We verdienen niet meer dan de tiende plaats'

Berghuis: 'We verdienen niet meer dan de tiende plaats'

21 okt 2019, 12:50

Steven Berghuis vindt dat Feyenoord niet veel aanspraak mag maken op een hogere positie op de ranglijst dan de huidige tiende plek. Dat laat de aanvaller zondag, na het teleurstellende 1-1-gelijkspel in de eigen Kuip tegen Heracles Almelo, weten in gesprek met NUSport. Na tien speelrondes in de Eredivisie heeft Feyenoord slechts 14 punten verzameld.

'We verdienen op basis van het spel ook niet veel beter dan de tiende plaats. We moeten wel in elkaar blijven geloven en vooral in onszelf. Het is moeilijk om nu naar de ranglijst te kijken. Dat moeten we ook niet doen. De focus moet liggen op het verbeteren van het spel. Dan komen ook de overwinningen. Daar geloof ik zeker in. We hebben echt wel kwaliteiten', aldus Berghuis.

Volgens Berghuis kan Feyenoord zich verbeteren als het weer vertrouwen krijgt in zichzelf. 'We mogen meer van onszelf verwachten dan dit. Het vertrouwen is al niet heel groot in de ploeg en dan helpt dit natuurlijk niet mee. Morgen is een nieuwe dag. Be better tomorrow, dat is het enige wat we kunnen doen.'

De ploeg van de geplaagde trainer Jaap Stam speelde vooral een matige tweede helft en verspeelde daarin dan ook een 1-0-voorsprong. Feyenoord slaagde er niet in om het tij te keren.

Er wacht een zware en belangrijke week voor Feyenoord, met donderdag de uitwedstrijd tegen BSC Young Boys in de groepsfase van de Europa League en drie dagen later De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax.

VIDEO - René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'

René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'
1:28
René analyseert Feyenoord: 'Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.