Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis ontbreekt op trainingsveld: 'Ik zit nog steeds aan de antibiotica'

Berghuis ontbreekt op trainingsveld: 'Ik zit nog steeds aan de antibiotica'

27 juli 2020, 16:21

Feyenoord trainde maandag voor het eerst in aanloop naar het nieuwe seizoen. Steven Berghuis ontbrak op het trainingsveld en gaf een update over zijn gezondheid.

De aanvoerder van Feyenoord bracht in zijn vakantie enkele dagen in het ziekenhuis door, zo vertelt hij in een gesprek met De Telegraaf. 'Ik heb in de vakantie een bacterie gehad in mijn longen. Het is gewoon pech. Het zijn bacteriën, die iedereen in zijn mond en keel heeft en die bij mij in mijn longen zijn gekomen. Dat is meer uitzondering dan regel, maar het is wel gebeurd.'

Het was wel even schrikken voor de aanvaller, zo vertelt hij de krant. 'Ik kreeg koorts en begon ’s nachts heel erg te zweten. De tweede nacht kreeg ik heel erg steken in mijn borst en kon ik niet meer liggen. Toen ben ik naar het ziekenhuis gegaan. Daar hebben ze me helemaal onderzocht en vonden ze wat in mijn long. Ik ben onder narcose geweest voor een scopie. Daar is uitgekomen, dat ik een bacteriële infectie had. Ze moeten alles uitzoeken en niks uitsluiten en voordat het duidelijk was wat er aan de hand was, was het wel beangstigend.'

Berghuis geeft aan drie kilo kwijt te zijn en nog steeds aan de antibiotica te zitten. De aanvaller hoopt later deze week aan te sluiten bij de rest van de groep.

Hans weet zeker dat Steven Berghuis niet vertrekt naar een andere club in Nederland. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.