Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis: er gaan zoveel dingen fout

Berghuis: er gaan zoveel dingen fout

20 okt 2019, 21:00

Feyenoorder Steven Berghuis had na afloop van de teleurstellende thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1) geen goed woord over voor het optreden van zijn ploeg. "Het was opnieuw niet goed", gaf de aanvaller bij FOX Sports ruiterlijk toe. "Er gaan zoveel dingen fout. Het begint al met gezamenlijk druk zetten bij balverlies. De onderlinge samenwerking ontbrak daarbij, waardoor de ruimtes tussen de linies veel te groot waren. Ook gebruikten we weer te veel man voor de opbouw, die mede daardoor traag was. Dat is niet slim. Het gaat om terugkerende problemen in ons spel."

Berghuis fungeerde als aanvoerder van Feyenoord, omdat verdediger Eric Botteghin zijn basisplaats in de Kuip aan de Argentijn Marcos Senesi moest afstaan. Over zijn eigen spel was de 27-jarige spits evenmin te spreken. "Nee, zelf was ik ook helemaal niet goed. Ik was slordig aan de bal en kon daardoor totaal niet in mijn spel komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.