Terug

Volg Vandaag Inside

'Benfica wil ver gaan voor Kökcü en uitgaand transferrecord van Feyenoord breken'

'Benfica wil ver gaan voor Kökcü en uitgaand transferrecord van Feyenoord breken'

5 juni 2023, 21:02

Benfica wil ver gaan om Orkun Kökcü over te nemen van Feyenoord, meldt 1908.nl. De club van trainer Roger Schmidt is bereid om het uitgaande transferrecord van Feyenoord te breken.

Dat record staat nu nog op naam van Luis Sinisterra, die in de zomer van 2022 voor 25 miljoen euro van Feyenoord naar Leeds United vertrok. Dat bedrag kon door bonussen oplopen tot 30 miljoen euro.

Benfica hoopt vanaf een bedrag van 30 miljoen euro kans te maken om Kökcü over te nemen. Feyenoord zelf aast op een bedrag van om en nabij de 40 miljoen euro. Mocht dat bedrag lager uitpakken, dan eist Feyenoord een vrij hoog doorverkooppercentage.

Benfica wacht op dit moment op de beslissing van Kökçü. Mocht het zover komen, dan zal Benfica volgens 1908.nl op korte termijn doorpakken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.