Terug

Volg Vandaag Inside

Belgisch voetbalelftal neemt advies René over: ‘Hij is er onmiddellijk terug bijgekomen’

Belgisch voetbalelftal neemt advies René over: ‘Hij is er onmiddellijk terug bijgekomen’

12 juni 2021, 08:25

Gisteravond schoof journalist Maarten Breckx aan op Slot Zeist om te praten over alles wat er rondom het Belgische elftal gebeurt. De mannen hadden een belangrijke vraag aan Breckx. Zij wilden graag weten of ‘de perssmurf’ nog bij de Rode Duivels rondloopt.

In 2016 belandde een opmerkelijk beeld op het internet van de Belgische perschef, die met zijn stopwatch naast elk interview plaatsnam om alles mee te timen. Breckx vertelde daar destijds al over dat je precies 2,5 minuut mocht interviewen. Ging je daarover heen, dan werd de perschef boos. Vanwege zijn lengte kreeg de perschef al gauw de bijnaam perssmurf.   

‘Je laat je toch niet piepelen door zo’n snotaap’, zei Johan daar toen over. ‘Ongelofelijk dat ze daar niet iemand van statuur neerzetten om dat in goede banen te leiden. Dat laat je toch niet doen door zo’n gozer’, vertelde René.

Goed nieuws is er nu in ieder geval voor beide heren, want het Belgische elftal heeft het advies van René ter harte genomen. ‘Hij is er niet meer. Ze hebben het advies van René overgenomen. Hij zit daar nu niet meer en ze hebben daar nu Stefan van Loock neergezet. Stefan is een bekende Belgische commentator. Hij leidt het nu in goede banen.’

Het blijkt dus dat er zelfs buiten onze landsgrenzen om goed naar René geluisterd wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.