Terug

Volg Vandaag Inside

Beau bespreekt grootste Oranjehits en toont natuurlijk beelden van Johan en Wilfred

Beau bespreekt grootste Oranjehits en toont natuurlijk beelden van Johan en Wilfred

11 juni 2020, 10:45

Aanstaande vrijdag zou eigenlijk het EK Voetbal van start gaan. Het coronavirus gooide echter roet in het eten, waardoor het EK een jaar is uitgesteld. Bij Beau zaten Wolter Kroes en John de Bever woensdagavond aan tafel om de grootste Oranje-hits te bespreken. Natuurlijk werden er ook beelden van de monsterhit 'Nederland Is Helemaal Oranje' van Johan en Wilfred getoond.

In 2012 doken Johan en Wilfred in aanloop naar het EK de studio in om een geheel Oranje-album op te nemen. Vooral de monsterhit 'Nederland Is Helemaal Oranje' is blijven hangen.

Toen gisteren bij Beau de grootste Oranjehits werden besproken, konden beelden van Johan en Wilfred natuurlijk niet ontbreken. Daarmee staat de hit logischerwijs in één rijtje met André Hazes' 'Wij houden van Oranje' en Wolter Kroes' 'Viva Hollandia'.

Check de monsterhit van Johan en Wilfred hieronder. Rond minuut 2.45.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.