Terug

Volg Vandaag Inside

'Bazoer ontbreekt tegen AZ vanwege disciplinaire schorsing na misdraging'

'Bazoer ontbreekt tegen AZ vanwege disciplinaire schorsing na misdraging'

7 mrt 2021, 15:15

Riechedly Bazoer ontbreekt zondagmiddag bij Vitesse voor het duel met AZ. Hij is door trainer Thomas Letsch disciplinair geschorst nadat hij zich afgelopen week misdroeg op de training, meldt De Gelderlander.

Bronnen rondom de club melden aan de krant dat Bazoer afgelopen vrijdag op de training Daan Huisman neerschopte en vervolgens verbaal de strijd aanging met Thomas Letsch en doelman Remko Pasveer.

Vorig seizoen werd Bazoer vanwege een vergelijkbaar incident disciplinair geschorst, destijds door trainer Leonid Slutsky. Bazoer kreeg het toen op de training aan de stok met Jay-Roy Grot, waarna hij verbaal de confrontatie zocht met Slutsky.

UPDATE: Bazoer heeft direct berouw getoond na het incident op de training, meldt De Telegraaf. Letsch overwoog hem daarom toch te laten spelen tegen AZ en hem op een andere manier te straffen. Een deel van de spelersgroep vond echter dat Bazoer verbaal te zeer over de schreef was gegaan richting Letsch en dat er een schorsing moest volgen.

Door de gesprekken van zaterdag is de kou wel grotendeels uit de lucht en zal Bazoer waarschijnlijk na het weekend weer aansluiten op het trainingsveld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.